divendres, 13 de juny del 2014

8 BONS MOTIUS PER NO INICIAR TERÀPIA GESTALT


  1. Té un cost econòmic i en aquesta època de crisis només hem de dedicar diners a les coses bàsiques de la llar. En aquests moments de crisis social i personal seria un disvarat voler-se cuidar i orientar-se capa a una situació millor. Això ara no toca...
  2. A vegades és dolorós. Tot canvi genera fricció i al fer-nos conscients de coses que ens limiten o que no ens atraden a nosaltres mateixes.
    No cal passar per aquest tràngul encara que la balança del procés de millora tingui de resultat sentir-se més segura, més lliure i més tu.
    Recorda, potser milloraries la teva vida i això en aquesta època de crisis no toca.
  3. S'ha vingut a la vida a patir. Sota aquesta premisa, mai, mai, iniciis la teràpia gestalt (no sigui cas que descobreixis que la vida i tu teniu coses positives i boniques).
  4. Més val tenir relacions poc profundes. Tal i com està la societat a dia d'avui, més val no confiar en ningú. I quant menys compartim, millor.
    La Teràpia Gestalt ens pot apropar a tenir relacions més sanes i autèntiques. Recorda que està totalment contraindicat per la situació actual!
  5. Com que no hi ha sortides de feina i com que els ingressos laborals son molt precaris, més val que no sàpigues què vols a la vida. No sigui cas que ho trobis i desentonis amb la societat. Només faltaria que tu milloréssis quan tothom està fatal.
  6. T'agrada queixar-te. Mola. És fàcil i és l'esport nacional del país. Això resta energia però estiguis amb qui estiguis, sempre hi ha què criticar. És un bon tema de conversa.
    Si deixes de criticar i passes a construir positivament, és un esforç, una aposta.
    No és un canvi d'avui per demà i és massa feina! Segueix el què és fàcil, seguir criticant, com tothom!
  7. Viure en els fantasmes del passat està bé. Ja se sap “soc com soc”. I amb la de coses que t'han passat a la vida, és normal que et queixis, que donis la culpa als altres i que necessitis ajuda en el dia a dia. Clar, amb el què vas patir de petita...
    És totalment contraproduent fer Teràpia Gestalt, no fos cas que assumeixis la teva responsabilitat d'aquí en endavant i no vegis tant negre ni el passat ni el futur.
  8. La gent et pot notar algun canvi i potser els incomode. I tu no vols que ells estiguin incòmodes. És millor que tot segueixi igual, tot i que la incòmode siguis tu.
    És més important que els altres no estiguin incòmodes a que tu t'estimis més i creixis.

Si creus que aquestes son unes molt bones raons per seguir igual i no plantejar-te res, no et plantegis iniciar un procés de millora amb teràpia gestalt.
Si al contrari creus que és un bon moment per deixar aquestes 8 raons que tens tant en teu dia a dia, i que és moment de mirar-te, estimar-te, donar-te espai i millorar-te a tu i al teu entorn, la Teràpia Gestalt serà una bona aliada teva.




Gestalt Fortuny


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada